• Service Engineer

 • Vacature Technische Project Manager

  Als SERVICE ENGINEER bij Cerviselect kom je te werken in een groep van specialisten die volledig gespecialiseerd zijn in de levering van (turnkey) druk test oplossingen, uniek is de energiebesparende, snelle en geluidsarme elektrische aandrijving van deze systemen. Deze druksystemen worden o.a. gebruikt voor het testen van hydraulische slangen. Als specialist bouw je samen met collega’s aan nieuw op te bouwen machines, lever je de machines uit aan de klanten en geef je een werkinstructie en begeleid je de klant bij het inbedrijfstellingsproces. 

  Daarnaast zorg je met de collega’s voor de service van deze machines, help je de klant op afstand door vanuit de thuisbasis storingen uit te lezen en deze te vertalen naar een service gerichte oplossing. Dit kan betekenen dat de onderdelen worden opgestuurd naar de klant maar ook dat je soms in de auto stapt om ter plekke service te verrichten.

  Naast je werkzaamheden zijn wij op zoek naar techneuten die plezier en enthousiasme in hun werk hebben en dat ook uitstralen naar klanten en naaste collega’s. Waarbij jij samen met collega’s werkt aan een kwalitatief goed opgeleverd project. Je bent communicatief goed onderlegd om op een juiste manier te communiceren met de opdrachtgever en collega’s.

  WIE ZIJN WIJ
  CERVITECH in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering.Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVITECH wat je zoekt. CERVITECH is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten en kennen een laagdrempelige informele bedrijfscultuur.

  VEREISTEN

  • HBO werk- en denkniveau richting werktuigbouwkunde of electrotechniek
  • Affiniteit hebben met hydrauliek en pneumatiek
  • Kennis van en ervaring met een service omgeving
  • Bereid zijn om 1 a 2 keer per maand elders te overnachten
  • Goede spreekvaardigheid in het Duits en Engels (schrijven niet noodzakelijk)
  • Ervaring met montage van fijnmechanische onderdelen.

  MEER INFORMATIE
  Neem contact op met Erwin Jonkman 0513-653366 / 06 – 15593142 ejonkman@cerviselect.nl

 • Solliciteren?

  Fill in the Online Job Application Form below and we will contact you within 3 working days.

  Send application >>