• Senior Werkvoorbereider Noord Oost Nederland

 • CERVISELECT zoekt een Senior Werkvoorbereider Noord Oost Nederland  Functie
  CERVISELECT zoekt een senior Werkvoorbereider of Senior Engineer die onze klanten in Noord Oost Nederland helpt om de groei in de veranderende energiemarkt bij te kunnen houden. Wegens een groeiend aantal projecten (zonneparken & windparken), willen onze opdrachtgevers de elektra afdelingen verder versterken. Onze opdrachtgevers zijn netbeheerders en aannemers. Binnen de aannemers is de variatie in disciplines behoorlijk: telecom, glasvezel, elektra, gas, water, stadsverwarming, elektrotechniek, duurzame energie.  In de opstartfase van een project ben je (deel)verantwoordelijk voor het opstellen van de kwaliteits- en V&G plannen en het inrichten van de bouwplaats. Je voert tijd- en risicoanalyses uit en je richt de projectdocumentatie in.  In de uitvoeringsfase van een project ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en volgens planning uitgeven van werkpakketten, het voorraadbeheer (bestellen, checken) en rapporteert op basis van productiestatus, personeel (uren), materiaal/materieel en tijd. Deze werkzaamheden voer je uit conform voorschriften en procedures vanuit ons kwaliteitsmanagement systeem.  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitbestede werkzaamheden en de contacten met onderaannemer. Indien in het project het voorkomt, ben je verantwoordelijk in de bedrijfstelfase voor het opstellen van testplannen en de coördinatie hiervan. Tevens ben je verantwoordelijk voor, afhankelijk van de klanteis, een correct en compleet overdrachtsdossier voor de klant.  Ook het onderhouden van interne en externe contacten op operationeel en/of middenkader niveau behoort tot jou takenpakket!  Functie-eisen  • Technische (Elektrotechnische) Opleiding op MBO of HBO niveau
  • 5 - 10 jaar ervaring in de Infratechniek
  • Kennis van de Civiel en Bouwtechnische wereld
  • Kennis van relevante softwarepakketten
  • Kennis & ervaring binnen de ondergrondse infra (het hebben van een elektrotechnische achtergrond of affiniteit met elektrotechniek is een pré)
  • VCA en Rijbewijs B

  Welkom in de wereld die Infra en Energie heet!

  Wij werken aan mooie projecten waar we gezamenlijk onze bijdrage aan leveren. Binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van communicatie netwerken.  Wij bieden jou:  • Een bruto Marktconform maandsalaris met een 39-urige werkweek
  • Een zeer goede pensioenregeling
  • Diverse training mogelijkheden
  • De mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding.
  • prachtige opdrachtgevers, dicht bij jou in de buurt!>

  WIE ZIJN WIJ
  CERVISELECT in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering.

  Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVISELECT wat je zoekt. CERVISELECT is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten en kennen een laagdrempelige informele bedrijfscultuur.  MEER INFORMATIE:
  Neem contact op met Erwin Jonkman 0513-653366 / 06-15593142    ejonkman@cerviselect.nl