• Uitvoerder Infra bij CERVISELECT

 • Uitvoerder Infra bij CERVISELECT  De Uitdaging:
  Een uitvoerder bij CERVISELECT houdt zich bezig met meerdere ondergrondse infra projecten, deze projecten kunnen uit verschillende disciplines bestaan als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van de projecten. Uitvoerder zijn bij CERVISELECT betekent dat je veel vrijheid en ruimte krijgt om jouw kennis en kwaliteit in te zetten, maak je onderdeel uit van een grote groep specialisten die bij diverse opdrachtgevers de projecten uitvoeren. Jij bent de schakel tussen wat er binnen wordt voorbereid en het uitvoerende werk buiten. Hiervoor ben jij verantwoordelijk voor alle aspecten van het project. Goed kunnen communiceren met verschillende stakeholders en op verschillende niveaus is hierin belangrijk. Je behoudt het overzicht en weet goed prioriteiten te stellen, hierbij verlies je de belangen van de opdrachtgever, de netbeheerder en de klanten niet uit het oog. De meest technische en veilige oplossing vinden om kabels en leidingen in de disciplines: elektra, gas, water of telecomnetwerken te leggen en/of vervangen is jouw kerntaak. Wanneer iets toch anders loopt dan gepland weet jij dit op een creatieve manier op te lossen en weet je dit goed te communiceren aan jouw team bestaande uit: monteurs, onderaannemers, werkvoorbereiders en engineers al dan niet in overleg met jou projectleider(s).  Wij zoeken kandidaten met:
  Bij mens en techniek liggen jouw interesses. Je bent elke dag de zon in huis, je weet je collega’s te motiveren en te stimuleren. Door diverse trainingen en opleidingen vanuit jouw persoonlijke opleidingsbudget blijf je goed op de hoogte van wat er speelt in het ondergrondse werkveld en opereren we landelijk (met name Oost-, Midden- en Noord- Nederland). Voor deze functie hoef je geen ras techneut te zijn, daar heb je een team voor die voor jou de kabels en leidingen weet te verbinden. Belangrijker is dat jij verbindingen weet te vinden tussen collega’s, gemeenten en opdrachtgevers. Bezit jij:  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 / HBO diploma of niveau
  • Een technische achtergrond in de infra of elektrotechniek is een pré
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als werkvoorbereider, engineer of assistent uitvoerder
  • Commercieel inzicht
  • Je bent een teamspeler
  • Je bent communicatief sterk
  • Je kan financieel sturen
  • Kennis en interesse in de techniek van ondergrondse infra

  Wie zijn wij:
  CERVISELECT in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering.

  Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVISELECT wat je zoekt. CERVISELECT is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten en kennen een laagdrempelige informele bedrijfscultuur.  Meer informatie:
  Neem contact op met Erwin Jonkman 0513-653366 / 06 – 15593142   ejonkman@cerviselect.nl