• Technische Project Manager

 • Vacature Technische Project Manager

  Als technisch projectmanager realiseer je voor klanten van Cerviselect projecten in het technische domein. Cerviselect is gespecialiseerd in technische omgevingen zoals flexibele verpakkingen, machinebouw en productiefaciliteiten. Cerviselect voert hierbij zowel projecten uit bij de afnemers als bij de leveranciers/fabrikanten. Van de technisch projectmanager wordt daadkracht en realisatiekracht verwacht zodat vanuit een proactieve houding de toegewezen projecten tot een goed einde gebracht worden. Als technisch projectmanager heb je voldoende technische bagage om ook op dit terrein als serieuze gesprekspartner te kunnen fungeren.

  Het projectmanagement bij Cerviselect vereist een hoog zelfstandigheidsniveau waarbij de technisch projectmanager leidend is binnen de projecten en dus in staat is populaire maar ook impopulaire beslissingen te nemen indien de situatie dit vereist. Doorlooptijd van projecten is meestal zes tot twaalf maanden.

  Aangezien Cerviselect een internationaal opererend bedrijf is zal reizen onderdeel uitmaken van deze functie.

  Je bent gewend te werken in uitdagende omgevingen met complexiteit op het gebied van bijvoorbeeld innovatie, vernieuwing, techniek, productie, hoog afbreukrisico, veel betrokken partijen (zowel interne als externe en internationale partijen). De nadruk van het werk ligt op beïnvloeden, anticiperen, organiseren en structureren. Je bent je ervan bewust dat jouw resultaten direct raken aan de performance van het bedrijf en impact hebben op de gehele organisatie.

  Je hebt een duidelijke richtinggevende rol in, je bepaalt in overleg met de klant de projectaanpak en je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief realiseren van de projectdoelstellingen en projectresultaten, inclusief risicoanalyse.

  Je begeeft je makkelijk in nieuwe omgevingen, past je snel aan en je bent proactief. Zowel binnen de eigen organisatie als bij onze opdrachtgevers wordt je gezien als coach en vraagbaak op het gebied van projectmanagent in de breedste zin van het woord. Je levert een belangrijke commerciële bijdrage aan het acquireren van vervolgopdrachten bij bestaande klanten en vertegenwoordigd de diverse agentschappen van Cerviselect indien nodig.


  Functie eisen:

  • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting of acteert aantoonbaar op dit niveau;
  • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring als technisch projectmanager in de flexibele verpakkingsindustrie, machinebouw en/of productiebedrijven.;
  • Uitgebreide kennis in theorie en praktijk van technisch projectmanagement;
  • Zeer bedreven in Word, Excel en PowerPoint.  Talen: Nederlands, Engels in woord en geschift. Duits is een pré;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

  Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met Erwin Jonkman 0513-653366 / 06 – 15593142 ejonkman@cerviselect.nl

 • Apply now!

  Fill in the Online Job Application Form below and we will contact you within 3 working days.

  Send application >>