• CERVISELECT zoekt twee Technische Dienst collega’s in regio Zwolle!

 • CERVISELECT zoekt twee Technische Dienst collega’s in regio Zwolle!  Iedere dag opnieuw zet de technische dienst van onze klant zich in om (ver)storingen binnen het productieproces tot een minimum te beperken. Zij zijn verantwoordelijk voor het signaleren, analyseren en oplossen van (ver)storingen en het geregisseerd uitvoeren van preventief onderhoud middels een uitgebreid onderhoudsplan.

  DE WERKZAAMHEDEN
  Zijn divers en bestaan onder andere uit het oplossen van voorkomende storingen binnen het productieproces en het uitvoeren van preventief onderhoud zowel elektrotechnisch als mechanisch.

  WIJ ZOEKEN
  Kandidaten die een MBO opleiding (niveau 4) Mechatronica of Electro-/besturingstechniek hebben afgerond en affiniteit hebben met besturingstechniek, binnen een vergaand geautomatiseerde productieomgeving. Je bent een echte aanpakker en bereid om de handen uit de mouwen te steken. Je bent nieuwsgierig en leergierig, je staat open voor feedback en je hebt de drive om het beste te worden binnen je vakgebied. Je bent flexibel, zelfstandig en je kunt omgaan met werkdruk en stress.

  WIE ZIJN WIJ

  CERVISELECT in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering. Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVISELECT wat je zoekt. CERVISELECT is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten en kennen een laagdrempelige informele bedrijfscultuur.

  WIJ BIEDEN
  Een uitdagende functie binnen een enthousiast team, waar alle facetten op het gebied van mechatronica, electronica en besturingstechniek aan de orde komen. Tevens bieden wij een open en informele werksfeer en een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  MEER INFORMATIE
  Neem contact op met Theo Vinke 0513-653366 / 06 – 15252196 tvinke@cerviselect.nl