• CERVISELECT zoekt twee Projectleider Bouw in regio Zwolle en Utrecht!


 • CERVISELECT zoekt twee Projectleider Bouw in regio Zwolle en Utrecht!


  Onze klant heeft zich in de afgelopen eeuw ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van bouwgrondstoffen, beton-producten en EPS producten. Onze bedrijven bieden een compleet productenpakket voor de bouw; van grondstof tot innovatief concept.
  Onze klant is de totaalleverancier van systeemvloeren. Begane grond-, verdiepings- en dakvloeren voor woning- en utiliteitsbouw. Industrieel geproduceerde maatvaste vloeren voor faalkostenvrij bouwen, van enkele woning tot grootschalig project. De investeert continue in vernieuwende bouwtechnologieën en efficiënte productiemethoden. Zo zijn er onlangs twee nieuwe zeer geavanceerde duurzame carrouselfabrieken gebouwd voor de productie van breedplaat- en ribcassettevloeren.
  Het werkgebied voor de functie van Projectleider is verdeeld over 2 regio’s: Noord en Zuid Nederland.

  WIE ZIJN WIJ
  CERVISELECT in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering.Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVISELECT wat je zoekt. CERVISELECT is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten en kennen een laagdrempelige informele bedrijfscultuur.

  WIJ BIEDEN
  Een verantwoordelijke en uitdagende functie waarbij je een project c.q. werk begeleidt vanaf het moment van overdracht vanuit de afdeling Verkoop tot aan de eindafrekening. Je bent een organisatorisch talent die zorg draagt voor een optimale doorvoering van procesactiviteiten en voor een goede afstemming van de vrachtindeling. Je ziet het als een uitdaging om als schakel tussen de verschillende partijen (productplanner, opdrachtgever, warehouse en verkoop) de voortgang in projecten te realiseren.

  WIJ ZOEKEN
  Een gedreven Projectleider die:

  • een HBO werk- en denkniveau en een bouwkundige opleiding heeft afgerond;
  • 5-10 jaar relevante werkervaring heeft in een soortgelijke functie, ervaring met betonproducten is een pré;
  • goede communicatieve vaardigheden heeft, zelfstandig kan werken, eigen initiatieven neemt en zelfverzekerd is;
  • bij voorkeur woonachtig is in de omgeving van Zwolle of Utrecht.

  MEER INFORMATIE
  Neem contact op met Theo Vinke 0513-653366 / 06 – 15252196 tvinke@cerviselect.nl