• CERVISELECT zoekt een Projectmanager, regio Zwolle!

 • CERVISELECT zoekt een Projectmanager, regio Zwolle!  De uitdaging
  Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van complexe multidisciplinaire contracten. Hieronder wordt o.a. verstaan het bewaken van budget, kosten, planning, kwaliteit, veiligheid en het anticiperen op projectrisico’s. Je bent verantwoordelijk voor de algehele project uitvoering en de spil tussen opdrachtgever, het projectteam en leveranciers. Met de opdrachtgever handel je zelfstandig variaties op het contract af. Je voert systeemintegratie projecten uit op meerdere contracten en bent daarbij o.a. verantwoordelijk voor materiaalleveringen en subcontracting. Daarbij richt je klant specifieke processen in, ondersteun je de commerciële organisatie in het genereren van nieuwe leads en proposals en onderhoud je bestaande relaties.  De werkzaamheden
  Je leidt de projecten op procesniveau, staat boven de partijen en zorgt dat de klus wordt geklaard. Je gebruikt de bestaande processen zodanig dat het optimum wordt bereikt tussen interne standaarden en klant-specifieke eisen. Je maakt gebruik van projectmanagement-methodiek. Je werkt nauw samen met de verschillende stakeholders: je neemt klantwensen serieus, tegelijkertijd sta je voor je eigen mening en professionaliteit. Je beheert de contacten en zorgt samen met het projectteam dat gemaakte afspraken met opdrachtgevers op tijd kunnen worden gerealiseerd. Variaties op het contract maak je bespreekbaar met de stakeholders. Je vertaalt de klantvraag naar work-packages voor het team. Je hebt dagelijks contact over ontwikkelingen en projecten met de verschillende stakeholders van de contracten. Je beheert één of meerdere contracten met opdrachtgevers, zowel commercieel, contractueel, technisch als administratief. Je rapporteert intern en extern over contractuele QSHE-aspecten. Je rapporteert hiërarchisch aan de operationeel verantwoordelijke in het MT.  Wij zoeken kanditaten met:
  Minimaal een afgeronde technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur richting elektrotechniek of energietechniek. Ruime ervaring als projectmanager in een (internationale) industriële omgeving. Ervaring met het begeleiden van projecten bij intensieve klantenrelaties in combinatie met het vermogen om op verschillende niveaus de juiste mensen met elkaar te verbinden. Je bent in staat om de verwachtingen van de klant en het team te managen, je bent een eerlijke en duidelijke gesprekspartner en een motivator. Je bent in staat om de contractinhoudelijke aspecten van de overeenkomst zowel te organiseren als te bewaken. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en te denken in oplossingen. Je bent proactief en flexibel, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent kwaliteit gedreven. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een stabiele persoonlijkheid met overtuigingskracht. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.  WIE ZIJN WIJ
  CERVISELECT in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering.

  Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVISELECT wat je zoekt. CERVISELECT is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten en kennen een laagdrempelige informele bedrijfscultuur.  MEER INFORMATIE:
  Neem contact op met Theo Vinke 0513-653366 / 06 – 15252196   tvinke@cerviselect.nl