• CERVISELECT zoekt een Lead Electrical Engineer, regio Zwolle!

 • CERVISELECT zoekt een Lead Electrical Engineer, regio Zwolle!  De uitdaging
  In de rol van Lead Electrical Engineer ben je technisch verantwoordelijk voor het ontwerpen en de ontwikkeling van internationale projecten. Tijdens de ontwerp en implementatie fase van een project geef je, samen met de project manager, leiding aan een team van engineers bestaande uit electrical, mechanical, instrumentatie process, control & automation engineers. Je neemt verantwoording en draagt zorg dat engineers op de juiste momenten taken hebben volbracht en evalueert deze taken op zowel techniek als kwaliteit. Door jouw leiding aan het engineering team, ontstaat een goede sfeer en samenwerking. Voor de opdrachtgever ben jij het technische aanspreek punt, waarmee je op verschillende niveaus weet te communiceren. Je bent instaat om een project systematisch uit te voeren en te valideren, met als uitgangspunt het contract en bij behorende nationale en internationale normen en standaarden. Je rapporteert hiërarchisch aan de Managing Director en wat betreft projectactiviteiten aan een Projectmanager.  De werkzaamheden
  Aan de hand van de opdrachtspecificatie(s) deel je het project op en stuur je de discipline engineers aan. Je bent verantwoordelijk voor één of meer (internationale) projecten die zich voornamelijk afspelen in de olie en gas industrie. Je hebt een niet alleen een technische maar ook een “cost driven” focus, die bijdragen aan het realiseren van projectdoelstellingen. Je bent het technisch geweten, geeft input voor de projectprognoses en weet deze met een goede onderbouwing te motiveren richting de projectmanager. Je bewaakt de engineering planning en zorgt voor een heldere communicatie met het projectteam en de opdrachtgevers. Je werkt projectmatig volgens procedures en richtlijnen en neemt initiatieven die leiden tot optimalisatie van de ontwerp(processen). Een verblijf in het buitenland t.b.v. projecten kan deel uitmaken van de functie. Je neemt de ontworpen installaties af bij onze toeleveranciers. Indien gewenst geef je bij de opdrachtgever instructie over de opgeleverde installatie. Je voert kortsluit-, loadflow-, selectiviteit-berekeningen uit. Je ontwerpt laag en hoogspanning installaties inclusief bijbehorende beveiliging en synchronisatie systemen. Je ontwerpt control systemen.  Wij zoeken kanditaten met:
  Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting elektrotechniek en minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur in een internationale omgeving. Je hebt naast kennis van energie verdeelsystemen affiniteit met automatisering, werktuigbouwkunde, procestechniek. Je heb kennis van netwerk berekening programma’s (voorkeur voor ETAP). Je staat stevig in je schoenen en hebt een positieve, op samenwerking gerichte werkmentaliteit. Door jouw kennis en ervaring als elektrisch specialist ben je in staat de electrical engineering van de projecten efficiënt en in teamverband uit te voeren. Je hebt een dienstverlenende, verantwoordelijke instelling en initieert regelmatig nieuwe ideeën die je uitwerkt. Je taken zijn ruim, hierbij moet je ook bereid zijn om te assisteren bij test werkzaamheden woon je fabrieksinspecties en -afnames bij.  WIE ZIJN WIJ
  CERVISELECT in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering.

  Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVISELECT wat je zoekt. CERVISELECT is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten en kennen een laagdrempelige informele bedrijfscultuur.  MEER INFORMATIE:
  Neem contact op met Theo Vinke 0513-653366 / 06 – 15252196   tvinke@cerviselect.nl