• CERVISELECT zoekt een EPLAN/CAD Engineer, regio Zwolle!

 • CERVISELECT zoekt een EPLAN/CAD Engineer, regio Zwolle!  De uitdaging
  Als EPLAN/CAD Engineer ben je verantwoordelijk voor het detail ontwerp van elektrotechnische installaties en werk je eenvoudige en complexe technische ontwerpen uit tot technische tekeningen in EPLAN of Autocad. Je analyseert de klantvraag en bepaalt welke materialen en componenten toegepast gaan worden om de oplossing te realiseren. Naast het ontwerpen verricht jij je ook op werkvoorbereidingstaken. Je werkt voornamelijk in projectteams en soms op meerdere projecten tegelijkertijd. Hierbij ben je in staat om zelfstandig te werken, te adviseren en in samenwerking met het projectteam oplossingsrichtingen te bepalen en levert een herkenbare bijdrage aan het succes van het project! Je rapporteert hiërarchisch aan de lijnmanager en in de projecten aan de projectmanager.  De werkzaamheden
  Je werkt afhankelijk van de grootte van het project zelfstandig aan het project of maakt deel uit van een projectteam E&I-engineering. Je ontwikkelt het E&I–ontwerp aan de hand van de technische specificatie en projectgegevens (P&ID, verbruikerslijst, plattegronden, etc.) en werkt deze uit in elektrische schema’s met behulp van EPLAN en CAD/CAE-systemen. Bij de detailengineering houd je rekening met wettelijke richtlijnen en bijbehorende normen, bedrijfsvoorschriften en standaarden. Je werkt elektrische installaties in geprefabriceerde schakelstation ontwerp uit en ontwerpt voedings- en besturingspanelen en bent tevens verantwoordelijk voor revisiebeheer. Je stelt projectdossiers samen, archiveert en beheert belangrijke documentatie, tekeningen en handboeken ten behoeve van de installatie.  Wij zoeken kanditaten met:
  Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau in een passende richting, zoals Energietechniek, Elektrotechniek of Automatiserings-Energietechniek. Kennis van elektrotechnische richtlijnen (laagspanningsrichtlijn, machinerichtlijn, EMC -richtlijn en ATEX -richtlijn) en normen (NEN-EN-IEC 60204-1, NEN1010, etc.) en kennis van industriële besturingssystemen is een pré. Ervaren met het ontwerpen van elektrische installaties en voedings- & besturingspanelen met de daarbij horende materiaalkennis. Aantoonbare werkervaring met Eplan P8 en AutoCAD. Affiniteit met de olie en gas of energiesector. Kennis van de Shell DEP is een pré. Goede beheersing van de Engels taal. Je bent communicatief, proactief, kwaliteitsgericht en kunt goed plannen en organiseren. Je bent creatief, oplossings- en klantgericht.  Wie zijn wij
  CERVISELECT in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering.

  Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVISELECT wat je zoekt. CERVISELECT is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten en kennen een laagdrempelige informele bedrijfscultuur.  Meer informatie:
  Neem contact op met Theo Vinke 0513-653366 / 06 – 15252196   tvinke@cerviselect.nl