• CERVISELECT zoekt Combi Coördinator

 • Combi Coördinator

  CERVISELECT zoekt Combi Coördinator  Wij zoeken
  Ben jij die duizendpoot die zich thuis voelt in het speelveld van kabels en leidingen met veel partijen met soms verschillende belangen, geen gebaande paden en geen twee dagen hetzelfde? Is het jouw uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het procesmatig managen van deze projecten en rust jij niet voordat het geregeld is? Ben jij een startende techneut op HBO niveau die het vak wil leren van een ervaren rot in het vak? Voor de coördinatie van projecten is CERVISELECT op zoek naar een Combi Coördinator in opleiding.

     • Je onderhoudt het contact met gemeenten, provincie, projectontwikkelaars en bouwaannemers over nieuwbouwplannen van jou aangewezen projecten.
  • Je inventariseert de projectgegevens en deze vertaal je door naar je engineers en werkvoorbereiders, hierbij bewaak jij de doorlooptijden.
  • Je stuurt de betrokkenen van het project aan, zodat zij volgens afspraak hun producten aanleveren.
  • Je bewaakt de planning, zodat de uitvoering van de aanleg van kabels en leidingen op tijd van start gaat, passend in de planning van de planontwikkelaar.
  • Je zorgt voor een tijdige en volledige overdracht van het werk naar de aannemer die tijdens de uitvoering de regie overneemt.
  • Je lost de voorkomende escalaties op tijdens de uitvoering, waarbij jij de diverse belangen managet en afweegt of en wanneer jijzelf moet opschalen.

  Je bent een sterke persoonlijkheid en organisator. Iemand die helder en duidelijk communiceert maar niet vergeet dat je mensen met je mee moet krijgen in de diverse processen en projecten. Juist het procesmatig managen van een project is waar je energie van krijgt: je bent pas klaar als het daadwerkelijk geland is. Je weet door jouw vaardigheden en inzicht je doelen te bereiken zonder daarbij de diverse belangen uit het oog te verliezen. Draagvlak creëren, sturen, vooruitkijken, efficiënte/adequate rapportage, vastleggen en mensen aanspreken zijn jouw sterke punten en doe je van nature. Je bent enthousiast en vastbesloten een resultaat neer te zetten.  • HBO techniek werk- en denkniveau
  • Kennis van het proces van aanleg van ondergrondse infrastructuur (kabels en/of leidingen) is een pre, maar zeker geen vereiste!
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft, zelfstandig kan werken, eigen initiatieven neemt en niet bang is om te leren!
  • Woonachtig in de regio Amersfoort – Apeldoorn - Hoogeveen  Wie zijn wij
  CERVISELECT in Heerenveen verleent technische diensten voor de industriële bedrijven, Infrabedrijven en machinefabrieken op het gebied van o.a. project management, projectleiding, engineering. Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling in de verschillende projecten? En ben jij opzoek naar een vernieuwende loopbaan, met alle ruimte voor groei en ontwikkeling? Dan biedt CERVISELECT wat je zoekt. CERVISELECT is werken bij een innovatief, mensgerichte en ondernemende organisatie. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien! Wij gaan altijd voor kwaliteit in onze projecten! 

  Wij bieden
  Een verantwoordelijke en uitdagende functie waarbij je een project c.q. werk begeleidt vanaf het moment van overdracht tot aan de eindafrekening. Tevens bieden wij een open en informele werksfeer en een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  Meer informatie:
  Neem contact op met Erwin Jonkman 0513-653366 / 06 – 15593142 ejonkman@cerviselect.nl